X

Хто стане «Автомобілем 2017 року» у номінації «Компактний та середній класи»?

У номінації «Компактний та середній класи» акції «Автомобіль року в Україні 2017» беруть участь 7 учасників. Хто має шанси перемогти у класі?

У «Компактному та середньому класах» представлені наступні учасники:

Geely Emgrand 7 FL
Популярний Emgrand 7 отримав нові фари зі світодіодними лампами, новий салон з кольоровим дисплеєм, кнопку запуска двигуна.

Hyundai Elantra
Доступна в Україні з весни 2016 року нова Hyundai Elantra вигідно відрізняється від попередника і за дизайном, і за оснащенням.

Infiniti Q30
Абсолютно новий для японської марки компактний хетчбек збудований на спільній з Mercedes-Benz платформі, має з ним спільні двигуни та складається в Європі.

Kia cee’d
Модель, що виробляється корейскою компанією спеціально для європейського ринку, отримала нові зовніші риси та оновлений салон. Доступний у три- та п`ятидверному кузові хетчбек та універсал.

Mercedes-Benz CLA-Class
Компактний купеподібний седан (може бути також універсалом) отримав нове зовнішнє оформлення, світлодіодні фари, «діамантову» решітку радіатора та нове обладнання.

Renault Megane
Переваги Renault Megane четвертого покоління – це не тільки оригінальний, абсолютно новий дизайн, а й вражаюча економічність.

Toyota Corolla
Один із бестселерів Toyota зазнав важливих змін у дизайні екстер’єру та інтер’єру, а також розширив список обладнання й аксесуарів.

Окрім переможців у кожному класі, потрібно визначити також кращий легковий автомобіль, кращий кросовер/SUV, електромобіль чи гібрид, за співвідношенням ціна/якість та за дизайном.

Серед усіх, хто проголосував в акції, буде розіграно автомобіль та інші цінні заохочення.

Щоб проголосувати за «Автомобіль року в Україні 2017», перейдіть за посиланням.