X

Хто стане «Автомобілем 2017 року» у номінації «Малий кросовер»?

У номінації «Малий кросовер» акції «Автомобіль року в Україні 2017» беруть участь восьмеро учасників. Хто має шанси перемогти у класі?

У номінації «Малий кросовер» представлені наступні учасники:

Audi Q2
Audi Q2 є першим преміальним субкомпактним кросовером марки з Інгольштадта, відрізняється широкою лінійкою двигунів і багатим рівнем оснащення.

Hyundai Creta
Hyundai Creta – новий корейський кросовер, який належить до сегмента класу компактних і бюджетних паркетників – B-SUV. Являє собою глобальну версію створеного для азійського ринку Hyudai ix25.

JAC S2
Компактний кросовер, представлений на автосалоні в Шанхаї в 2015 році, має довжину 4,1 м та оснащується двигуном об`ємом 1,5 л за мехнічною КП чи варіатором.

MINI Countryman
Компактний міський кросовер MINI Countryman тільки-тільки пережив реінкарнацію. Він став більшим і отримав безліч сучасних систем безпеки та комфорту.

Peugeot 2008
Компактний кросовер B-класу отримав абсолютно новий турбомотор і 6-ступінчастий автомат, що помітно поліпшило ходові якості. Покращився і рівень комфорту.

Renault Captur
Навіть дивно, як кросовер В-сегмента може бути одночасно практичним, містким, безпечним і з таким яскравим дизайном. Renault Captur це вдається.

SsangYong Tivoli
Tivoli став першим кросовером марки, створеним на новій платформі Х100. Це ще й перша спроба компанії прорватися в популярний нині сегмент кросоверів В-класу.

Suzuki SX4
Оновлений Suzuki SX4 дістав більш мужній дизайн, автоматичну коробку передач замість варіатора та інші нововведення.

Окрім переможців у кожному класі, потрібно визначити також кращий легковий автомобіль, кращий кросовер/SUV, електромобіль чи гібрид, за співвідношенням ціна/якість та за дизайном.

Серед усіх, хто проголосував в акції, буде розіграно автомобіль та інші цінні заохочення.

Щоб проголосувати за «Автомобіль року в Україні 2017», перейдіть за посиланням.