X

Новий гібридний кросовер Toyota RAV4 Hybrid на «GO Hybrid Day»

17 вересня 2016 року у гольф-клубі «GolfStream» відбувся «GO Hybrid Day» – особливий захід у форматі сімейного свята, присвячений знайомству із гібридними технологіями Toyota, які змінили автомобільну індустрію та наповнили яскравими фарбами життя мільйонів сімей у всьому світі.

Компанія «Тойота» стала першопрохідцем у розвитку екологічних основ у автомобільній індустрії, першою запустивши гібридні автомобілі в масове виробництво. Удосконалення гібридної технології – основний напрям довгострокової стратегії Toyota, яка є одним з глобальних лідерів у даному сегменті. За даними Toyota Motor Europe, вже до цього часу у світі було реалізовано понад 9 мільйонів гібридних автомобілів.

Головна мета масштабного заходу, який відвідали понад 300 клієнтів Toyota із сім’ями, – відкрити для автовласників особливості гібридних автомобілів та переваги, які вони надають. Саме тому завдяки ознайомчим семінарам про гібридні технології та спеціальним тест-драйвам, гості «GO Hybrid Day» отримали нові знання та яскраві враження.

Насичена програма заходу розкрила філософію «Життя в стилі Hybrid» та включала: майстер-класи із гри в гольф, екологічний гастрономічний фестиваль, різноманітні дегустації, стильні фотозони, спеціальну зону дитячих розваг Toyota KIDS та багато іншого.

Завітайте з 24 вересня по 9 жовтня 2016 року в офіційні дилерські центри Toyota в Україні, пройдіть тест-драйв та відкрийте всі переваги стильного, практичного та інноваційного кросовера Toyota RAV4 Hybrid.

Заряджайтеся емоціями разом із Toyota Hybrid!