X

Porsche обіцяє українським шанувальникам нові захопливі події

В компанії Porsche AG переконані, що найкращий спосіб презентувати автомобіль – це дати можливість майбутньому власнику сісти за його кермо.

Офіційний імпортер автомобілів Porsche – компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» – розділяє цю точку зору, то ж весняний сезон буде сповнений цікавих подій для шанувальників Porsche. Так, з 5 по 7 квітня в українських Карпатах відбудуться тест-драйви спортивного позашляховика Porsche Cayenne. Спеціально розроблений маршрут дасть можливість учасникам заходу випробувати автомобіль як на дорогах загального користування, так і на спеціальній позашляховій ділянці. Таким чином, учасники зможуть перевірити динаміку та керованість автомобіля, а також впевнитися в тому, що поза асфальтом Cayenne виглядає не менш переконливо. Серед моделей, доступних для тест-драйву, – новий Cayenne GTS, потужний Cayenne Turbo, а також популярні Cayenne S та Cayenne Diesel.

Не менш ексклюзивний досвід керування автомобілями Porsche можна отримати під час події, яка відбудеться в Угорщині 18-20 квітня. Тестовим полігоном цього разу стане трек Hungaroring, який щорічно приймає перегони Formula 1. На ньому українських шанувальників Porsche очікує зустріч з новим Cayman, повноприводними та задньоприводними 911 як у кузові купе, так і кабріолет, а також різноманітними версіями Boxster, Panamera та Cayenne.

«Porsche має багаті традиції в автоспорті, то ж гоночний трек – найкраще місце для випробування їздових характеристик модельного ряду. Ми використовуємо кожну нагоду для того, щоб продемонструвати шанувальникам бренду спортивний дух наших авто. 30000 перемог, здобутих Porsche в автоспорті, знайшли своє втілення в концепції усіх без винятку моделей», – коментує Сергій Корольов, бренд-директор Porsche.   

Крім того, вже наприкінці березня в усіх дилерських центрах відбудуться презентації нового покоління Cayman, для якого характерні полегшений на 30 кг кузов, подовжена колісна база, зменшене на 15% споживання палива.

Дізнатися подробиці щодо заходів можна на сайті porsche.ua Реєстрація триває в салонах офіційних дилерів Porsche в Україні.