X

Porsche провів тест-драйви – Istanbul Porsche World Roadshow

З 9 по 11 червня 2011 року 42 шанувальники та власники автомобілів Porsche мали можливість зануритися у світ Porsche, протестувавши практично весь модельний ряд на треку у Стамбулі, який щорічно приймає Королівські перегони - Формулу 1.

Це вже не перша поїздка, організована спільними зусиллями компанії «Віннер Імпортс Україна, Лтд.» та офіційних дилерських центрів Porsche – чимало власників Porsche вже бували на тестовій трасі в Івало, прокладеній на замерзлому озері, а також на треках у Лейпцигу, Будапешті тощо. Крім того, Porsche регулярно влаштовує прийоми на стендах під час автомобільних салонів, а також вишукані презентації для найшановніших клієнтів.

 

Цього разу учасників заходу чекала як захоплююча тестова, так і розважальна програма. На території треку було організовано роботу п'яти секцій, де можна було випробувати моделі Porsche за різних тестових умов. Зокрема, учасники мали можливість проїхати гоночне кільце, слідуючи за автомобілем інструктора 911 GT2 RS. Неочікуваний дощ додав пікантності тест-драйву – в результаті трасу долали і за дощових погодніх умов, і посуху. Далі на учасників очікували слалом на Boxster Spyder, «лосиний» тест на 911 Carrera 4S Cabrio, а також випробовування функції Launch Control на стартовій прямій на 911 Turbo.

Чимало власників Porsche Cayenne були приємно здивовані, протестувавши автомобіль на позашляховій трасі, побудованій на території автодрому. Величезні ями, схили з кутом нахилу понад 30 градусів, підйоми та спуски автомобіль долав безвідмовно завдяки системам Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC),  Porsche Traction Management (PTM), Porsche Hill Control (PHC).   

Приємною несподіванкою стала можливість проїхати гоночне кільце на пасажирському сидінні, проте з професійним інструктором-гонщиком. Вибух емоцій очікував тих гостей, які скористалися послугами інструкторів на Porsche 911 GT2 RS, 911 Turbo. Проте не меншими були захват і подив тих гостей, які подолали кільце на Cayenne – позашляховик з серцем Porsche впевнено входив у повороти у контрольованому заносі.

Фінальним акордом тестового дня стало нагородження учасників, які продемонстрували найкращий час проходження слаломної траси, а також пам'ятні фотографії на п'єдесталі, де відбувається нагородження переможців змагань.

Крім того, учасники заходу мали можливість насолодитися гостинністю готелю Istanbul Marriott Hotel Asia, а також делікатесами місцевої кухні під час вечерь на березі Босфору. Хороша компанія, яскраві емоції, тепла атмосфера перетворили кожен вечір на свято у дружньому колі.

Подорож подарувала можливість власникам Porsche більше дізнатися про можливості та особливості експлуатації їхніх автомобілів. Ті з учасників, хто ще не став власником Porsche, переконалися в надзвичайних технічних можливостях автомобілів та долучилися до світу Porsche. Знаковим є той факт, що один з учасників тесту, повернувшись, вже уклав контракт на придбання Porsche 911 Turbo.