X

Использование материалов autocentre.ua

Умови використання матеріалів сайту autocentre.ua

Використання матеріалів сайту autocentre.ua (далі - Сайт) допускається на вказаних нижче умовах.

  1. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздрукування сторінок Сайту для особистого, некомерційного використання, заборонене.
  2. Часткове або повне використання матеріалів дозволяється тільки за умови прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на Сайті. Гіперпосилання/посилання має бути розміщене в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу . Розмір шрифту посилання не має бути менше шрифту тексту використовуваного матеріалу. Посилання обов'язкове незалежно від повного або часткового використання матеріалів.
  3. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено лише у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.
  4. Заборонено поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» або третьої сторони, якщо ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» вважатиме це за необхідне. Користувач Сайту повинен дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали.
  5. Використання фотографій Сайту дозволяється за умови зазначення джерела autocentre.ua. Якщо на фотографії присутнє ім'я фотографа (чи інша інформація про фотографа) та / або вотермарк Сайту, їхнє збереження при використанні фотографій обов'язкове.
  6. Будь-яке використання матеріалів (у тому числі фотографій), в яких міститься посилання на агентства Iнтерфакс-Україна, Українськi Новини, УНIАН, Комсомольську правду в Україні, а також Reuters Associated Press та інші агентства, суворо заборонено.
  7. «АВТОМЕДІАГРУП» має право в будь-який час вносити зміни до цих умов. Зміни набувають чинності з моменту опублікування нової редакції умов на Сайті.
  8. Порушення вищевказаних умов буде розцінюватися як порушення прав інтелектуальної власності та прав на інформацію, що захищаються законом. У таких випадках ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» залишає за собою право на захист в судовому порядку відповідно до законодавства України.

Сайт autocentre.ua та матеріали, які розміщені на сайті autocentre.ua, захищені правами інтелектуальної власності, у тому числі авторськими правами, правами на використання комерційних найменувань та торговельних марок, включаючи назву «autocentre» і логотип, та належать ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» або використовуються ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» згідно з ліцензією або за згодою власника таких прав.