X

СТО Grand Gas – номінант конкурсу «Краща СТО»

Кто собрался экономить на расходах на топливе и хочет установить ГБО, в Киеве одно из мест, где обещают это сделать качественно и с гарантией – СТО Grand Gas.

Компанія Grand Gas вже кілька років встановлює газобалонне обладнання на автотранспорт у Києві. Це дало змогу її співробітникам здобути неоціненний досвід і високу кваліфікацію. Сьогодні цим фахівцям під силу встановити не лише ГБО найпопулярніших поколінь – 2-го і 4-го, а й обладнання для сучасних високотехнологічних моторів з безпосереднім уприскуванням палива – спеціальні комплекти ГБО, які виробник проектує цілеспрямовано для конкретного двигуна тієї чи іншої марки.

На СТО Grand Gas провадять дуже гнучку цінову політику, пропонуючи встановлення як дешевого обладнання (333 євро, Stag, 4-е покоління, на 4 циліндра), так і медіум-класу (500 євро, Zenit, 4-те покоління, на 4 циліндра). Крім того, тут здійснюється обслуговування і ремонт ГБО різних марок. За бажання автовласника систему запалювання автомобіля можуть озброїти варіатором, а також встановити інший вид обладнання. За необхідності проводиться налаштування на потужностному стенді. На встановлене газобалонне обладнання надається гарантія 3 роки. У разі фінансових обмежень можна поставити ГБО у розстрочку, з періодом оплати 3, 6 і 10 місяців.

Голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернетресурсу  avtobazar.ua.