X

Условия Акции

conditions
Скачать анкету
Умови акції

Передплатіть журнал «Автоцентр» на 2014 р.:

  • у будь-якому відділенні зв’язку України до 13 грудня 2013 року;
  • через будь-яку передплатну агенцію вашого міста;
  • через редакцію журналу «Автоцентр», зателефонувавши за номером:
    (044) 206 56 09;
  • на сайті www.portmone.com, http://i.ac.ua/.

До 25 грудня 2013 року надішліть копію передплатного абонемента з чітким відбитком касового апарата або квитанцію про сплату, а також анкету (в разі бажання отримати подарункову передплату), розбірливо всі дані, на адресу редакції: 01135, м. Київ, вул. Златоустівська, 50 з позначкою «Передплата журналу «Автоцентр».

Передплатний індекс: 01616

Вартість передплати на 2014 рік: 368,18 грн. (у поштових відділеннях України та в редакції журналу «Автоцентр»)

Телефон гарячої лінії: (044) 206-56-09

ІНШІ УМОВИ:

Переможці визначаються шляхом жеребкування, яке відбудеться в січні 2014 року.

Результати розіграшу та дата отримання призів будуть опубліковані в журналі «Автоцентр» після проведення розіграшу. Переможці будуть проінформовані представниками Організатора (ТОВ «Ваша Преса») по телефону протягом п’яти днів з дня проведення розіграшу про місце і час отримання призів. Зовнішній вигляд призів може відрізнятись від опублікованого.

Виграші не обмінюються та у грошовому еквіваленті не виплачуються. Організатор залишає за собою право змінювати призи.

Особи віком до 18 років до участі в акції не допускаються.

Абонементи, в яких не вказане ПІБ та контактний номер телефону, а також отримані редакцією після 25 грудня 2013 року, участі в акції не беруть, навіть якщо вони були відправлені раніше зазначеної дати.

Рішення Організатора стосовно всіх питань пов'язаних з проведенням акції, вважаються остаточними і розповсюджуються на всіх її учасників. Організатор залишає за собою право змінювати умови, строки проведення акції, порядок видачі призів, призупиняти чи скасовувати проведення акції. Організатори не несуть відповідальності за порушення учасниками акції прав третіх осіб. Організатори не несуть відповідальності за зміну умов акції у випадку виникнення обставин непереборної сили, які не залежать від волі організатора, але впливають на хід акції.

Участь в акції означає згоду з усіма її умовами.

Свідоцтво про державну реєстрацію ДЗМІ серія КВ №18451-7251ПР від 16.12.2001 р., видане Державною реєстраційною службою України.