X

TopGear. Про програму

TopGear на Першому Автомобільному телеканалі

Про програму

Top Gear – автомобільне шоу, що стало легендою у всьому світі. Понад 30 років воно в ефірі у Великій Британії і майже десятиліття – за межами Об’єднаного Королівства. Єдина в світі автомобільна програма – лауреат премії ЕММІ, а також найкраща розважальна програма за версією Британської Академії кіно і телебачення.

 

Top Gear випробовує звичайні і не дуже автомобілі на межі їхніх можливостей для того, щоб ви могли визначитись, чи варті вони того, щоб отримати технічний паспорт із вашим прізвищем. Це не чергова нудна автомобільна програма, а справжнє шоу – де не буде балачок і «високохудожнього» читання прес-релізу – це кілометри полігонів і доріг загального призначення, тисячі розірваних вщент коліс і тонни пального, випущені за вітром.

Гострий на язик і дотепний Джеремі Кларксон ніколи не забариться із влучним слівцем щодо будь-якої залізяки. Вайлуватий і обережний Джеймс Мей на прізвисько Капітан Черепаха (Captain Slow) зможе з усією британською манірністю розігнати до 407 км/год Bugatti Veyron. Ричард Гаммонд готовий на будь-які шалені експерименти з автомобільною технікою задля вашої втіхи. А завдяки непідкупному і найтаємничішому гонщику на планеті – Стіґу – ви матимете змогу дізнатися, наскільки швидка машина насправді.