X

TopGear. У цьому сезоні

TopGear на Першому Автомобільному телеканалі

Нові сезони на Першому автомобільному

Перший Автомобільний телеканал став першим на пострадянському просторі медіа-джерелом, де можна було побачити сезони британського шоу Top Gear (2002-2007 рр.) у хронологічному порядку – саме так, як бачила їх Велика Британія і весь світ. Фішкою, безумовно, стала адаптація Top Gear українською мовою.

 

Завдяки кропіткій роботі перекладачів, редакторів, дикторів і звукорежисерів, а також постійній підтримці керівників телеканалу, Кларксон, Мей і Гаммонд заговорили справді вишуканою українською. Це був серйозний та цікавий виклик. Адже від самого початку була встановлена висока «планка»: озвучити популярне автомобільне шоу так, щоб не втратити ані крихти британського гумору, ані найтоншого нюансу змісту. На наш погляд це вдалось на «відмінно». Завдяки залученню, наприклад, таких фахівців, як Ольга Чернілевська (відома по роботі на студії 1+1, Андрій Герасименко, під чиїм керівництвом була збудована та облаштована власна студія озвучки Першого Автомобільного телеканалу.

Не можна не згадати наших українських «двійників» Кларксона, Мея та Гаммонда, яких в нашій реальності звуть Олег Стальчук, Олесь Гімбаржевський та Андрій Твердак. До речі, саме їхніми голосами будуть говорити британці і в нових сезонах. Перший Автомобільний розпочинає показ останніх епізодів Top Gear включно із 15-м сезоном, що досі не був показаний ані в Росії на Discovery, ані деінде у світі, не кажучи вже про 16-й сезон, що зараз знімають в Англії, США і ще на парі континентів.

Отже вмикате Перший Автомобільний щосуботи о 22-й і насолоджуйтесь новими сезонами Top Gear українською!