X

«Віннер Автомотів» нагородив найкращих клієнтів

30 березня 2012 року відбулася важлива подія у житті компанії «Віннер Автомотів», яка стала вже своєрідною традицією.

На 8-му поверсі готелю «Premier Palace» лилася приємна музика, у дзеркалах знаходили своє відображення кришталеві келихи, заповнені винами на будь-який смак. Свічі на канделябрах та піаніст у фраку. Так проходила цьогорічна церемонія нагородження найкращих корпоративних клієнтів компанії «Віннер Автомотів» «Best Fleet Customer Award 2011».

Прагнучи висловити вдячність за співпрацю своїм відданим партнерам у 2011 році, компанія «Віннер Автомотів» зібрала цього разу своїх найкращих клієнтів у ресторані « Terracotta », що у готелі «Premier Palace». Вечір розпочали з вітальної промови директор компанії Олександр Смирнов та директор з реклами та маркетингу Євгенія Ткаченко. Пан Олександр підбив підсумки та досягнення минулого року і зазначив, що компанія «Віннер Автомотів» постійно намагається йти вперед та розвиватися, якнайкраще задовольняти потреби своїх клієнтів, з кожним роком збільшуючи рівень якості своїх послуг.

Експертна комісія у складі керівництва компанії обрала переможців у таких номінаціях, як: «Найбільша кількість придбаних авто. Клієнт року», «Найбільша кількість придбаних Форд Фокус ІІІ», «Найбільша кількість придбаних Форд Коннект», «Найбільша кількість придбаних Форд Ка», «Найбільша кількість придбаних Форд Куга», «Найбільша кількість придбаних Форд Ф'южен» та «Найбільша кількість придбаних Форд Фокус ІІ». Переможцями обрали відповідно такі компанії, як «Мегаполіс – Україна», «Філіп Морріс», «Атраком», «Сушия», «Райз», «Астеліт» та «Джонсон і Джонсон Україна».

Всі учасники були приємно вражені атмосферою цьогорічного нагородження, щирістю та доброзичливістю працівників «Віннер Автомотів». Зокрема, представники компанії «Марс Україна» зазначали, що ідея відійти від офіціозу була дуже вдала та побажали, щоб було більше заходів, що дають змогу ліпше пізнати один одного та перейти на вищий рівень довіри. Представники «Джей Ті Інтернешнл» та «Філіп Морріс» зауважили, що вже давно не відвідували заходи з такою спокійною та дружньою атмосферою, такою приємною у п’ятницю після важкого робочого тижня.

Гарний настрій створювали почесні партнери даного заходу – винотека «Арлекін», що організували дегустацію не лише смачних вин, а й ексклюзивного віскі «МакАйворі» 12-літньої витримки та ірландського віскі «Айрішмен 70», котрий був оцінений експертами на 93 бали зі 100 можливих. Дегустація сигар від сигарного дому «Фортуна» створювала відчуття невимушеності, а доповнювала все це легка приємна музика.

На звершення кожен гість отримав у подарунок від компанії модельку автомобіля Mustang у розмірі 1:24, на п’єдесталі якої була вигравіювана назва компанії, а також номінація.

Сподіваємося, наступного року у компанії «Віннер Автомотів» буде ще більше клієнтів, більше номінацій та переможців. А для цього у компанії й надалі працюватимуть над підвищенням ефективності роботи та підтримуватимуть незмінну якість обслуговування для усіх своїх клієнтів.