X

«Віннер Автомотів» провiв церемонiю Best Fleet Customer Award 2012

У квітні 2013 року відбулась ювілейна церемонія нагородження кращих корпоративних клієнтів компанії «Віннер Автомотів» – Best Fleet Customer Award 2012.

Цьогорічна церемонія мала особливе значення в історії компанії «Віннер Автомотів» – подія святкувала свій перший п’ятирічний ювілей. Починаючи з 2009 року компанія «Віннер Автомотів» проводить церемонії вітання клієнтів та висловлює вдячність за співпрацю своїм відданим партнерам. Проведення щорічних церемоній з часом перетворилося на гарну традицію та на сьогодні є невід’ємною складовою життя як відділу по роботі з корпоративними клієнтами, так і компанії «Віннер Автомотів» в цілому.

Місцем проведення другий рік поспіль було обрано розкішний ресторан «Теракота», розташований на восьмому поверсі готелю «Прем’єр Палац», з вікон якого відкривається, мабуть, найпейзажніша панорама столиці. Тож приємна гостинна атмосфера, вишукана середземноморська кухня, елітні напої та невимушене спілкування гостей під фортепіанні джазові акорди стали невід’ємними частинами цього святкового вечора п’ятниці. Особливо слід відзначити гостей події, які створювали дружню камерну атмосферу заходу, а вона, в свою чергу, сприяла активному обговоренню світових тенденцій продажів автомобілів та розвитку бренду Ford, нових концепцій та рішень, підбиттю підсумків спільних досягнень і плодів партнерства за минулий рік.

Вечір було відкрито промовою директора автоцентру «Віннер Автомотів», пана Олександра Смирнова, який зазначив, що зустрічі з клієнтами у дружній атмосфері сприяють глибшому розумінню потреб клієнтів автоцентру та створюють підґрунтя для більш плідної співпраці у майбутньому. «Заходи у подібному стилі є вдалим варіантом. Тепла атмосфера зближує працівників і клієнтів» – відмітив пан Іван Гинянський, засновник групи компаній «Віннер» в Україні.

Після закінчення офіційної частини заходу живі квіти на столах поступово змінилися запаленими свічками, які наповнили залу домашнім теплом та комфортом, а на гостей вже очікувала дегустація міллезимних арманьяків французького дому V.Goudoulin та майстер-класи з гри у спортивний покер від професійних круп’є. Наприкінці вечора гості отримали приємні пам’ятні нагороди від компанії «Віннер Автомотів» – зменшену модель автомобіля Ford Focus ST на п’єдесталі із зазначенням назви компанії-гостя.

«Важливим є те, що команді «Віннер» завжди вдається вдало поєднати якісне подання нової важливої інформації з приємною розслаблюючою атмосферою», – відзначили представники компанії «Філіп Морріс Україна» Дмитро Милосердов та Маргарита Малахова.

Сподіваємося, наступного року у компанії «Віннер Автомотів» буде ще більше клієнтів, а чудова традиція зустрічей з клієнтами у теплій дружній атмосфері в майбутньому буде подовжена. А для цього команда «Віннер Автомотів» і надалі працюватиме над підвищенням ефективності роботи та підтримуватиме незмінну якість обслуговування для усіх своїх клієнтів.