X

Volvo Ocean Race, Одеса 2008: підкорюючись духу пригод

12-13 липня компанія «Віннер Автомотів» провела перший масштабний захід для клієнтів Volvo – дводенний тест-драйв одеською трасою під назвою “Volvo Ocean Race, Одеса 2008”.

12-13 липня компанія «Віннер Автомотів» провела перший масштабний захід для клієнтів Volvo – дводенний тест-драйв одеською трасою під назвою “Volvo Ocean Race, Одеса 2008”.

Виходячи з назви заходу, тест-драйв став своєрідним продовженням навколосвітньої океанської регати під однойменною назвою, а отже, місцем призначення недарма було обрано чудове місто на Чорному морі, Одесу, чия морська атмосфера і дала початок пробігу Volvo Ocean Race, Одеса 2008.
Яскрава подія Volvo Ocean Race віддзеркалила очікування клієнтів від автомобілів Volvo та прагнення до активного стилю життя, пригод та захоплення. Саме така ідея об’єднала 23-х клієнтів, відданих бренду Volvo. Як відомо, компанія «Віннер Автомотів» давно вже започаткувала гарну традицію знайомства потенційних клієнтів із легендарним брендом Volvo через запрошення на тест-драйви, проте цього разу компанія надала клієнтам навіть кращу за колишні тест-драйви пропозицію – дводенний тест драйв на велику відстань, під час котрого клієнти мали змогу поринути у динамічний світ Volvo. Ми запропонували усім учасникам найцікавіші моделі лінійного ряду Volvo, котрі дізналися, наскільки інноваційними та сучасними є ці автомобілі, а також те, які можливості вони відкривають перед ними.

Отже, 12 липня були сформовані екіпажі, для котрих усю Одеську трасу було розбито на певні ділянки. Кожна ділянка мала своє певне призначення, на котрій можна було випробувати усі якості автомобілів у повній мірі. При переході з однієї ділянки на іншу  учасники мінялися автомобілями та водіями завдяки налагодженій роботі маршалів – клієнти точно знали, де зупинятися, отримували консультації з приводу роботи автомобілів та слідкували за схемою руху трасою. Упродовж тест-драйвів на клієнтів чекали гостинні та щедрі українські обіди, за якими клієнти повною мірою ділилися враження від автомобілів. 

Після захоплюючого пробігу на усіх чекала Одеса – романтична та кумедна водночас, місто, що поєднує у собі непоєднане, з майже анекдотичною славою та колоритом. Відвідавши Одесу, дехто втратив спокій та вже спланував повертатися сюди знову і знову. Відтепер – лише на Volvo. В Одесі на учасників програми чекала вишукана вечеря у ресторані «Моцарт», далі – знаменитий Одеський оперний театр, один із найвеличніших оперних театрів світу, котрий в той вечір запропонував оперу великого італійського композитора Джакомо Пуччіні «Мадам Баттерфляй» – найніжнішу та найзворушливішу оперу італійського композитора, що не залишила байдужим жодного.

Другий день тест-драйву було присвячено пошуку відповідей на наступні питання: у чому полягають три основні цінності бренду Volvo: якість, безпека та охорона навколишнього середовища?

Клієнти упродовж другого дня дізнавалися те, як керувати автомобілем безпечно для них, їхніх пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Вони думали лише про дорогу, а інтелектуальні системи безпеки створювали  для них та інших членів екіпажу захищене середовище, у якому усі почувалися надійно та впевнено! Ні для кого не залишилося таємницею той факт, що для Volvo безпека – на першому місці, а найбезпечніший водій – зібраний, спокійний та інформований.

Учасники нашого пробігу також дізналися, чому для шведів захист довкілля є життєво важливим і чому це є невід’ємною складовою експлуатації автомобіля Volvo. Чистий ззовні, чистий всередині – в цьому і полягає турбота Volvo про довкілля.

Усі переконалися, що ці автомобілі є дійсно якісним шведським продуктом. Зручно розташувавшись на водійському місці, повернувши ключ – усі відчули, як їх огорнула атмосфера досконалості: точність розробок, майстерність дизайнерів та скрупульозна увага до дрібниць. Автомобілі миттєво реагували на дії водія і дарували незабутнє враження від водіння. Ніякі зовнішні прояви оточення не турбували – чи-то шум траси, чи-то непогода або смог. 

Упродовж двох днів, проведених разом із Volvo у дружній та теплій атмосфері, усі члени екіпажів стали друзями, що підтверджує слоган нещодавньої рекламної кампанії Volvo, «Життя краще, коли ми разом».

Ми запрошуємо Вас також стати членом нашої великої родини Volvo, де на Вас чекатимуть задоволення від водіння: рик двигуна, коли ви повертаєте ключ, віддача, коли натискаєте на педаль акселератора і радісне збудження, коли шини обіймають дорогу, наче рейки на американських гірках. Вперед, тільки вперед… до нових пригод разом із Volvo!

Завітайте до салону «Віннер Автомотів», щоб дізнатися про нові подорожі разом із легендарним брендом Volvo. Приємних вражень Вам разом із Volvo та компанією «Віннер Автомотів»!