X

Я знаю, що заливаю

Частина 4



Наш конкурс продовжується.


Наводимо правильні відповіді на питання попереднього етапу: 1. Компанія British Petroleum була заснована у 1901 році. 2. Компанію British Petroleum заснував юрист Уільям Ноксом Д’арсі. 3. Компанія British Petroleum спеціалізується як нафтогазова компанія повного циклу.


Щоб стати учасником конкурсу, потрібно відповісти на запитання від торгової марки British Petroleum. Серед учасників, які дотримуються умов конкурсу та дадуть вірні відповіді на всі три запитання, буде розіграно три комплекти призів від ЗіпАВТО: фірмова куртка British Petroleum та 4-літрова каністра масла ВР Visco 5000 SAE 5W40. Відправляйте свої варіанти відповідей та протягом наступного тижня чекайте на дзвінок із редакції (переможцям зателефонують особисто). Бажаємо успіхів!


1. В якому році вперше на ринок були випущені моторні масла ВР:

1. 1964
2. 1970
3. 1975


2. Що означає назва серії моторних масел для вантажного та комерційного транспорту Vanellus:


1. це прізвище розроблювача масел серії Vanellus
2. назва міста, де розроблялись масла Vanellus
3. назва морського молюска, що поїдає veikі


3. Чи користувались Ви маслом ВР? (питання інформаційного характеру)*


1. пробував(ла)
2. ні
3. користуюсь

Свій варіант відповіді надсилайте на номер 10510 для абонентів UMC, ДЖИНС, Kyivstar GSM, Djuice у вигляді: Z «номер питання» – «номер варіанта відповіді» (наприклад, Z1-Х, Z2-Х, Z3-Х, де «Х» – варіант відповіді) до 22 грудня 2005 року. Одне SMS-повідомлення повинне містити три закодовані відповіді. Кількість SMS-повідомлень від одного учасника не обмежена. Вартість SMS-повідомлення – 2 гривні (з урахуванням ПДВ). Детальніше про умови конкурсу – на сайті www.autocentre.ua. Тільки для повнолітніх.


Консультаційна служба підтримки: (044) 207-04-40 (оператор).


* Відповідь обов’язкова, але на результати не впливає.