X

Яку страхову обрати?

Яку компанію ви порекомендуєте своїм знайомим і друзям? Напевно, надійну, яка без затримок виплачує страхове відшкодування, яку легко знайти і в якій прийнятна ціна страхування.

Група компаній АХА в Україні відповідає всім перерахованим вище критеріям. Власний капітал Групи в Україні за підсумками першого півріччя 2009 року перевищує 200 млн.грн. Страхові резерви – понад 280 млн.грн. Активи по балансу – понад 600 млн.грн.

Як відзначають у Групі, потужна фінансова база компанії є гарантією виконання зобов'язань перед клієнтами. На сьогоднішній день Група входить до числа лідерів національних виплат і здійснює приблизно 1 млн.грн. виплат щодня. При цьому, левова частка припадає на автомобільне страхування, в якому Група компаній є номером один на страховому ринку.

Група має розгалужену мережу по Україні, тому в будь-якому місті та районному центрі можна знайти відділення компанії та придбати поліс. При цьому, компанія пропонує зручні та зрозумілі страхові продукти. Так, в програмах автострахування передбачено відшкодування дрібних збитків без довідки ДАІ; мінус 10% на поліс КАСКО «Все включено» при виборі СТО страховика; відсутність обмежень при виборі стоянки авто для ризику «Крадіжка», і, нарешті, вигідні умови «Пільгового переходу» для клієнтів, які вирішать змінити свою страхову компанію на пропозицію від АХА. Група компаній АХА регулярно проводить опитування думки клієнтів щодо рівня задоволеності сервісом компанії.

«72% наших клієнтів задоволені сервісом в нашій компанії, – зазначає перший віце-президент Групи компаній АХА в Україні Андрій Перетяжко. – Наша мета в цьому році довести цей показник до 80%. Ми прагнемо до того, що б кожен клієнт отримав дзвінок нашого оператора вже буквально протягом одного-двох тижнів після отримання виплати. Такі опитування дуже важливі для нас, оскільки думка клієнта є рушієм вдосконалення компанії ». Підтримуючи на найвищому рівні якість послуг, що надаються, Група ставить за мету стати найбільш бажаною компанією для страхування в Україні.