X

«ТРЕЛЕР Україна» на СomAutoTrans 2023

На виставці комерційних автомобілів та спеціального транспорту СomAutoTrans 2023, що проходила нещодавно в Києві, було широко представлено і різну причіпну техніку. На особливу увагу заслуговує експозиція компанії «ТРЕЛЕР Україна». Вона є найбільшим дистриб’ютором турецьких виробників напівпричепів з перевезення світлих та темних нафтопродуктів, а також зрідженого газу – Ali Riza Ustra, Dogan Yildiz та Winton.

Спираючись на п’ятирічний досвід роботи з найбільшими вітчизняними нафтотрейдерами, компанія «ТРЕЛЕР Україна» сьогодні пропонує готовий продукт, який задовольняє потреби українського ринку. І невипадково вона тут посідає перші рядки рейтингу. Вся техніка має європейський сертифікат ADR і може працювати із зарубіжними нафтобазами та НПЗ з постачання світлих нафтопродуктів до нашої країни.

Напівпричепи-бензовози Ali Riza Ustra та Winton оснащено шестисекційними алюмінієвими цистернами місткістю 32,5 м куб. Власна маса напівпричепів становить від 5400 до 5600 кг. На них використовуються комплектуючі від провідних європейських брендів. Це осі SAF, гальмівна система Wabco, системи нижнього наливу та рекуперації Civakon та Nomec, електрика Aspok.

Компанія Ali Riza Ustra виробляє також напівпричепи для темних нафтопродуктів. Це бітумовози, що добре зарекомендували себе під час активного дорожнього будівництва. Протягом трьох років, до початку війни, в Україну було поставлено близько 400 од. такої техніки.

Що ж до напівпричепів Dogan Yildiz для перевезення зрідженого газу, то один з них якраз і було представлено на стенді. Його сталева цистерна має об’єм 45 кубометрів. При цьому споряджена маса з роздавально-вимірювальним обладнанням становить 11 200 кг. Це дуже добрий показник, яким можуть пишатися лише європейські виробники. Тут також застосовуються осі SAF та гальмівна система Wabco.

Терміни постачання готової продукції з Туреччини становлять від одного до двох місяців. В Україні також є складський асортимент найбільш затребуваних моделей бензовозів та газовозів.

Компанія «ТРЕЛЕР Україна» нещодавно стала офіційним представником польського виробника самоскидних напівпричепів Feber. В Україні вони конкуруватимуть із технікою провідних європейських брендів – таких як Schmitz, Schwarzmuller, Wielton, Bodex тощо. На виставці можна було побачити зерновоз із 54-кубовим алюмінієвим кузовом, який вирізняється невеликою спорядженою масою – 6300 кг. Тут використано гідравліку Hyva та осі SAF. В асортименті Feber є також самоскидні напівпричепи для будівництва, з кузовом з високоміцної сталі Hardox.

Таким чином, «ТРЕЛЕР Україна» пропонує причіпну техніку для всіх сегментів. Це і дорожнє будівництво, і перевезення світлих та темних нафтопродуктів, зрідженого газу (LPG), а також напівпричепи-зерновози для аграріїв.

Компанія має розвинену мережу сервіс-партнерів у багатьох регіонах: Київ, Дніпро, Львів, Вінниця, Чернівці. Там виконується різноманітний специфічний ремонт. Що ж до обслуговування ходової частини, то його можна провести на будь-якій дилерській СТО SAF в Україні.