X

Наскільки дешевшають уживані авто в Литві та Польщі у світлі останніх подій (відео)

На вторичке в Польше и Литве начали дешеветь автомобили. Причем ощутимо

Ухвалення законів про обов’язкове розмитненні авто на євромерах вплинуло на багатьох українців, навіть “безкінних”. Адже тепер абсолютно всі “бляхери” змушені або легалізувати свої машини, що не всім по кишені, або ж просто викинути їх як “сміття”. І, зрозуміло, ті українці, які хотіли отримати залізним конем з ЄС і планували це ось-ось зробити (а таких було багато), стали відмовлятися від цієї думки. Ясна річ, що в ситуації, що склалася на популярних у наших співвітчизників ринках уживаних авто в Литві і Польщі, “згустилися хмари”.

Попит на машини став падати. І поки що до лютого в Україні буде діяти пільговий період на розмитнення, у перекупів буде ще “хоча б якась виручка”. Але після – можуть початися складні часи.

Хоч би як там було, але вже зараз старі авто на литовських і польських ринках дешевшають – у середньому на 500 євро. Але є і випадки, коли скидають одразу 1000 євро. А якщо ще й поторгуватися, то заощадити можна ще більше грошей.

Загалом, ситуація така, що зараз у Європі вигідно купувати вживані авто (ми в жодному разі не агітуємо, просто інформуємо). Але майте на увазі: потрібно ще залишити гроші на розмитнення, інакше таке придбання позбавлене здорового глузду. З актуальними цінами можете ознайомитися нижче:

Читайте також:
Цены на б/у авто в Польше по соcтоянию на ноябрь 2018 (видео)