X

Найпопулярніші машини. ТОП-10 бестселерів в Україні

По итогам 8 месяцев 2016 года, самые популярные машины на рынке новых авто – это иномарки. В десятку бестселлеров не попали модели украинских марок, но нашлось место для автомобилей, собранных в Украине

Як уже писав «Автоцентр», у січні-серпні попит на нові машини в Україні зріс майже на 50 відсотків. Якщо говорити про трійку лідерів, найпопулярніші марки автомобілів – Toyota, Renault і Volkswagen. Щодо моделей ситуація інша.

За даними асоціації «Укравтопром», автомобіль із найбільшим продажем в Україні – Volkswagen Jetta. За зазначений період цю модель купили 1 579 українців. «Джетта» стала лідером на ринку нових машин за підсумками восьми місяців. Чи збереже вона перше місце за результатами 12 місяців – дізнаємося на початку 2017 року.

Друге місце завоював новий KIA Sportage. Впізнаваність та популярність попередника в поєднанні з привабливою ціною підкорили 1 456 українців. Замикає трійку автомобілів із найбільшим продажем Renault Logan (1 347 автомобілів).

З початку року до серпня 1 206 українців купили новий кросовер Toyota RAV4, який посідає четверте місце в ТОП-10 найпопулярніших авто. Чимало клієнтів своїми гаманцями проголосували і за Toyota Corolla (1 141 шт). Друга п’ятірка бестселерів має такий вигляд: Skoda Octavia (1 072 авто), Renault Duster (972 машини), Ford Fiesta (944 автомобілі), Volkswagen Polo (839 екземплярів) і Lada 4×4 (789 шт.).