X

У Києві провал асфальту спровокував транспортний колапс

Из-за прорыва теплотрассы на проезжей части образовалась огромная яма. Поэтому движение по проспекту Героев Сталинграда перекрыто.

У Києві сьогодні вночі сталася аварія на тепломагістралі на Оболоні. Масштабний прорив теплотраси призвів до провалу асфальту і утворення величезної ями на проїжджій частині.

Пригода сталася на перехресті проспекту Героїв Сталінграда та вул. Маршала Тимошенка. В наслідок аварії понад 200 споживачів на Оболоні (з них 69 житлових будинків) відключені від гарячого водопостачання.

Фото: Київ Оперативний

Рух проспектом Героїв Сталінграда в місці провалу перекрито в обох напрямках. Через подію змінено маршрут руху тролейбусів №24 і №34. На Оболоні відзначені серйозні затори.

Фото: Київ Оперативний

У «Київенерго» повідомляють, що причиною аварії є зношеність тепломереж. Пошкоджену трубу діаметром 1000 мм було змонтовано 1977 році і за регламентом її мали замінити ще 10 років тому.

Фото: Сегодня

Подачу гарячої води планують відновити до 20 травня. А стосовно термінів ліквідації провалу асфальту, то поки що така інформація відсутня.