X

Віталій Кличко відзначився в тролейбусному депо

Виталий Кличко посетил троллейбусное депо №1, где рассказал о проделанном в дорожно-транспортной сфере столицы за время своей работы на посту мэра.

Мер столиці відвідав тролейбусне депо №1 КП «Київпастранс»

Сьогодні, 8 грудня, мер Києва Віталій Кличко відвідав тролейбусне депо №1 КП «Київпастранс», де відзвітував про зроблене в дорожньо-транспортній сфері за два роки. Він зазначив, що на реконструкцію та будівництво доріг було виділено на 1 млрд грн більше коштів. У 2016 році в Києві довели до розуму 200 км доріг, а наступного року планується відремонтувати вже 300 км.

Столиця також продовжує оновлювати парк громадського транспорту – упор робиться на машини з низьким рівнем підлоги і кондиціонером у салоні. Чимало коштів виділено з міського бюджету для збереження безкоштовного проїзду пільгових категорій населення.

Віталій Кличко розповів про збільшення фінансування дорожнього будівництва.

Віталій Кличко також розповів про боротьбу з хаотичним паркуванням автомобілів на столичних вулицях. Він висловив упевненість, що Верховна Рада все ж має ухвалити закон, який дасть змогу штрафувати і евакуювати неправильно припарковані автомобілі.

Сьогодні Віталій Кличко також відкрив нову автостанцію «Теремки», здатну приймати до 440 рейсів на день, обслуговуючи до 9 тис. пасажирів. Мер також зазначив, що в Києві буде створено перехоплювальні хаби, які дадуть змогу розвантажити транспортну інфраструктуру на 30-40% та зменшити затори. Не секрет, що більшість перевізників в’їжджають у Київ несанкціоновано, зупиняються в недозволених місцях, чим і створюють незручності іншим учасникам руху.

Мер Києва прозвітував про свою роботу