X

У загибелі власника Tesla Model S у ДТП звинуватили дверні ручки

Tesla Model S стала причиной еще одной трагедии – водитель погиб, однако его можно было спасти, если бы не одна конструктивная особенность автомобиля

Ця страшна аварія з Tesla Model S сталася в Південній Флориді ще в лютому цього року. Водій на трасі не впорався з керуванням і влетів у дерево. Сталося загоряння батарей, унаслідок 48-річний лікар, який перебував за кермом, задихнувся. Найгірше в цій історії те, що людину ще можна було врятувати. Прибулий першим на місце ДТП поліцейський просто не зміг відчинити двері машини, оскільки вони були заблоковані, а ручки втоплені.

Читайте також:
В Україні розбили новеньку Tesla Model 3 (відео)

Незрозумілими залишаються дії представника закону, який чомусь не зміг розбити бокове скло і таким чином не дати водієві померти від отруйного диму. У відсутності для цього відповідних підручних засобів віриться слабо, адже у поліцейського має бути пістолет, наручники, а у службовому автомобілі можна було підшукати для цього ще щось.

У підсумку Tesla Model S якось загасили і відвезли на спецмайданчик, де вона через деякий час самозайнялася і згоріла вщент.

ПДР та безпека
Жуткое ДТП с Tesla наглядно показало проблему тушения электрокаров
26 Бер, 18:41

Представники Tesla прокоментували цей інцидент тим, що аварія сталася на високій швидкості – і в цьому випадку загорітися міг будь-який автомобіль, так само, як і статися заклинювання дверних замків і ручок. У компанії заявляють, що електромобілі Tesla, на яких за весь час вже наїздили понад 10 млрд км, є одними з найбезпечніших у світі.