X

Кумедна ДТП з машиною автошколи, в якій учень не винен

Теперь автомобиль отправят на утилизацию

Двомісний Lotus Exige Sport 410 вражає своєю граційністю. Такі машини здебільшого використовують для поїздок вихідного дня або катань на треках. В Австралії спорткар врізався у машину автошколи під час динамічної їзди.

Його власник не впорався з керуванням незабаром після виїзду з автосалону і влетів під припаркований Ford Transit, що належав одній з автошкіл. Від сили удару фургон опинився на передній частині спорткара. Звісно, Лотус зазнав серйозних пошкоджень передньої частини — розбитий бампер, фари, капот і є тріщини на даху. Кузовні елементи розлетілися по дорозі та тротуару.

“У всьому винен водій Lotus, який не зміг правильно виїхати з ями. Машина була абсолютно новою, тільки-но купленою, і це була її перша офіційна прогулянка. Оскільки пошкоджень багато, то, найімовірніше, її спишуть за рахунок страховиків”, – свідчить повідомлення під знімком, опублікованим на Reddit. Нагадаємо, що Exige Sport 410 оснащений 3,5-літровим турбодвигуном V6 потужністю 410 к.с. і крутильним моментом 420 Нм. Вартість автомобіля стартує від 180 000 доларів.

Читайте також:
Lotus представил свою последнюю модель с ДВС (но моторы чужие)