X

31 рік у гонитві за водійським посвідченням!

Сколько времени тратит начинающий автомобилист на изучение правил дорожного движения и подготовку к экзамену? Речь идет о минутах, часах, а может, днях? Ну нет! Кто бы мог подумать: сегодня это время измеряется уже десятками дней! Будущие водители начали учить ПДД — и это не может не радовать!

Запорукою впевнених змін в області тестування з ПДР стала якісно нова методика та контроль отриманих знань, надані сервісом green-way.com.ua. Саме завдяки цьому ресурсу тепер реально підготуватися і скласти теоретичний іспит на отримання водійського посвідчення легко і без проблем.

Сумарна кількість часу, витраченого усіма користувачами на навчання, в перекладі на роки досягло 31(!).

Фахівці сервісу green-way.com.ua складають розширену статистику, що висвітлює багато аспектів підготовки майбутніх автомобілістів. Ними зібрані унікальні статистичні дані за всіма найцікавішими показниками тестування на знання Правил дорожнього руху в Україні, а саме:

  • Загальна кількість користувачів, зареєстрованих на сайті, а також статистика найбільш популярних категорій водійських посвідчень, для отримання яких проходять підготовку курсанти автошкіл.

  • Особисті показники учня, а саме: оцінка успішності, загальний час навчання, кількість успішно складених іспитів, середній час складання іспиту та багато іншого відображається у конкретних цифрах в особистому кабінеті кожного окремого користувача. Потім ці дані аналізуються і виводиться їхнє середнє значення.

  • Графіки, за допомогою яких можна ознайомитися з рівнем підготовки майбутніх водіїв у кожній конкретній області. На шкалі вказано кількість осіб, зареєстрованих у цій області. Поділ відбувається за такими критеріями:

—   Успішність. Оцінка формується тільки при складані в режимі іспиту. Розраховується за формулою: успішні спроби/загальна кількість спроб × 10.

—   Найкращий час складання. Середній час, що витрачається користувачем на складання іспиту. Нагадаємо, що відведений час на складання теоретичного іспиту в ДСЦ становить 20 хвилин.

—   Середній час тестування. Середній час, проведений користувачами в режимі іспиту.

Як бачимо, міста-мільйонники займають далеко не перші рядки в рейтингах. Величезним плюсом є те, що цю статистику неможливо сфальсифікувати. Всі параметри прив’язані до успішності кожного конкретного учня. Чим краще підготовка учня в автошколі — тим вище рейтинг області, в якій він навчається.

Ми перерахували лише малу частину всього функціоналу, представленого на цьому ресурсі. Крім того, користувачі можуть стежити за своєю успішністю на будь-якому етапі навчання, а також змагатися в знаннях з іншими учнями. За ті чи інші успіхи в навчанні їм нараховуються всілякі бонуси і бали. Зазначимо, що елемент змагання між учнями сприятливо впливає на кінцевий результат навчання загалом. Для діючих викладачів автошкіл створена можливість контролювати успішність своїх курсантів, формувати групи, запрошувати в них учнів, прямо взаємодіяти з ними і багато іншого.

Без перебільшення можна зробити висновок, що підготовка майбутніх водіїв в Україні на сайті green-way.com.ua є інноваційною. За допомогою цього сервісу можна навчити мільйони справді висококласних водіїв!

Сторінка «Пульс країни». Щоб забезпечити зручність поширення статистики, для ЗМІ реалізована функція збереження в PDF.