X

На Закарпатті далекобійник красиво допоміг наздогнати порушників (відео)

На оперативном видео показано, как водитель фуры мастерски заблокировал автомобиль Opel Astra на одной из трасс Закарпатской области, оказав услугу патрульным полицейским

Це колоритне затримання порушників ПДР сталося 29 січня на трасі біля села Великі Лази Ужгородського району. Інспектори зупинили автомобіль Opel Astra за перевищення швидкості. Під час перевірки з’ясувалося, що водій забув документи вдома. Після того як патрульний повернувся в службовий автомобіль для ідентифікації особи порушника, той вирішив втекти на своїй машині.

Зав’язалася ефектна гонитва, в ході якої на допомогу патрульним приспів ще один поліцейський екіпаж. Хаотично рухаючись дорогою на високій швидкості Opel Astra представляв серйозну загрозу для інших учасників руху. Невідомо, чим би це все закінчилося, але тут поліцейським допоміг водій фури, яка рухалася в попутному напрямку.

Читайте також:
Ефектна погоня поліції за викрадачем фури поблизу Києва (відео)

Все сталося як в американських трилерах — автопоїзд, виляючи напівпричепом, не дав можливості обігнати його, а потім різко загальмував. Після чого Opel заблокували два автомобілі патрульної поліції. Однак порушники не хотіли здаватися. Водій і його пасажир накинулися на вартових правопорядку з кулаками. Все закінчилося клацанням наручників на їхніх зап’ястях.