X

Водій розстріляв патрульних на автовокзалі в Дніпрі (+ВІДЕО)

В Днепре, возле автовокзала, утром 25 сентября экипаж патрульной полиции был обстрелян преступником из автомобиля Citroen Elysee: один полицейский погиб, один ранен.

Водій розстріляв патрульних на автовокзалі в Дніпрі (+ВІДЕО)

У Дніпрі, біля автовокзалу, вранці 25 вересня екіпаж патрульної поліції був обстріляний з автомобіля Citroen Elysee: один поліцейський загинув, один поранений.

Близько 10 ранку, біля автовокзалу в Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив сірий автомобіль Citroen Elysee (АЕ 7053 АА) за грубе порушення правил дорожнього руху, проїзд на червоне світло. Під час перевірки документів водій-порушник відкрив вогонь по патрульним.

Унаслідок один поліцейський був убитий, а його напарниця – дівчина, поранена, повідомляє Інформатор зі слів очевидців. Злочинці також заволоділи запасною обоймою з патронами правоохоронців і втекли в невідомому напрямку.

Як видно з відео, в момент перестрілки дівчина-патрульна намагається знешкодити злочинця – і стріляє у відповідь. Однак нападник, прикриваючись патрульним автомобілем, все ж тікає до своєї машини, перед цим поранивши дівчину. В останній момент, коли його Сitroen починає їхати заднім ходом, його блокує маршрутний автобус, який проїжджав повз. Проте водій маршрутки в останній момент також здає назад і випускає злочинця: оскільки помітив у його руках зброю і вирішив не ризикувати життям.

Зараз у Дніпрі оголошений план «Сирена». На в’їздах у місто стоять посилені пости. Патрульна поліція і служба «102» очікує від жителів міста будь-якої інформації про цей автомобіль. Це сріблястий Citroen Elysee, із номерами АЕ 7053 АА. У контакт зі злочинцями просять не вступати.

Citroen Elysee, з номерами АЕ 7053 АА