X

У столиці вже евакуювали півсотні автомобілів

Так называемый Закон о реформе парковки уже вступил в силу. Значит, стоит особенно внимательно выбирать место для автомобиля

За порушення правил паркування і залишені у недозволених місцях автомобілі почали евакуювати для переміщення на спеціальні штрафстоянки 10 липня. Про перші успіхи розповіли в Центрі організації дорожнього руху в Києві.

У столиці проблема з порушенням правил паркування стоїть дуже гостро. Нерідко автомобілі залишають на тротуарах, поблизу зупинок громадського транспорту, перехрестях та інших абсолютно не пристосованих для цього місцях.

Читайте також:
В Україні штрафуватимуть за блокування зарядок для електромобілів

Цілком поширена картина для великого густонаселеного міста, але тепер з цим мають намір навести лад. Повідомляється, що з 15 по 21 липня 2019 року спільними зусиллями Центру організації дорожнього руху та Управління патрульної поліції в Києві було евакуйовано на штрафстоянки 48 автомобілів, які порушили правила дорожнього руху.

Зверніть увагу, що нові заходи вже набули чинності. Евакуювати автомобіль можуть не тільки в разі неправильного паркування, а й за відсутності у водія посвідчення, а також у разі володіння ТЗ боржником.

Читайте також:
У яких випадках можуть забрати авто на штрафмайданчик