X

Subaru готується до марафону «24 години Нюрбургрингу»

Совсем скоро, 26–29 мая, на легендарной трассе Нюрбургринг в 44-й раз пройдет престижная суточная автогонка, победа в которой желанна для многих автомобильных компаний.

Компанія Subaru виступить у цьому екстраординарному змаганні вдев’яте поспіль і розраховує повторити свій минулорічний успіх, коли їй вдалося здобути перемогу у своїй категорії.

У перегонах 2016 року заводська команда виступить на спортивному седані WRX STI, який заявлений у клас SP3T – автомобілі з двигунами до двох літрів і турбонаддувом. Примітно, що заявлена на перегони машина, як того вимагають правила класу, конструкційно дуже близька до «цивільної» WRX STI – з основних доопрацювань можна назвати новий аеродинамічний пакет, що допомагає збільшити притискну силу на передній осі, переналаштований мотор, перегонові шини.

Виграти ці перегони – одна з головних цілей для Subaru в новому році. У своєму класі компанія ставала першою тут вже тричі – у 2011, 2012 і 2015 роках, а тепер докладе всіх зусиллю для здобуття ще однієї перемоги.

У перегонах команду Subaru поведе менеджер Хідехару Тацумі, який чудово себе зарекомендував у 2015 р. Та й склад пілотів той самий, що і минулого року: це Хідекі Ямаучі (Японія), Марсель Лассе (Німеччина), Карло ван Дам (Нідерланди) і Тім Шрик (Німеччина).

Усе це дає підстави фірмі Subaru розраховувати на завоювання чергової перемоги.