X

Теорія змови автоімпортерів

Дорогі автомобілі на вторинному ринку і заборона ввезення авто нижче Євро-5 – результат таємної діяльності Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів?

Раніше я іноді читав у ФБ конспірологічні казочки про Всесвітній уряд, про всесильних масонів, які правлять світом, про рептилоїдів, що керують планетою. А тепер читаю казки про могутніх і всесильних автоімпортерів (і про ВААІД), які лобіюють в Україні свої закони і встановлюють свої правила гри. І є ті, хто в це вірить!

Мене, звісно, дуже лестить така висока оцінка автоімпортерів і ВААІД зокрема, але це казочка …

Давайте відверто. Скільки нині в ВР вже зареєстровано законопроектів про легалізацію тимчасового ввезення і авто на литовських “бляхах”? А? Було 16, зараз вже більше. Тобто, легалізацію авто на “бляхах” в Раді справді лобіюють. А скільки у ВР зареєстровано проектів про заборону тимчасового ввезення? Жодного! Жодного!!!

І після цього конспірологи говорять, що автоімпортери лобіюють заборону авто на «бляхах». Якщо вони лобіюють, то де законопроекти про заборону? Їх немає! Відкрию вам таємницю: майже всі автоімпортери в Україні – не українські бізнесмени, а представництва автозаводів і вони, як іноземці, не можуть втручатися у внутрішні справи України! Андестенд?

Тому автоімпортери просто працюють, а не лізуть в політику!
Другий момент. Скільки автоімпортери доріг заблокували, скільки митних постів перекрили, скільки мітингів провели? Жодного! Андестенд?

Хоча тільки учасники ВААІД створили в Україні 83 тисячі робочих місць. І чому ж вони не використовують цей ресурс і не намагаються вивести на вулицю 83 тисячі людей, щоб і цих людей почула влада?

Тому що представництва світових заводів автоімпортери поважають Закони країни перебування і ніколи не лобіюють своїх особистих інтересів (тим паче, за відсутності в Україні закону про лобіювання).

Ще раз повторю: мені приємно чути, що автоімпортери і ВААІД керують процесами в суспільстві (разом зі всесвітніми масонами і рептилоїдами), але вже час тих людей, які заявляють про те, що ВААІД пише Автоправо в Україні, відправляти на “підвищення кваліфікації” в тихий і спокійний будиночок, там якраз місця в палаті звільнилися – поруч з Главою рептилоїдів, Магістром масонської ложі, Наполеоном і королем Вест-Індії).