X

Автопрокатний бізнес в Україні отримав новий поштовх

Незважаючи на воєнний час, в Україні продовжують розвиватися послуги з прокату автомобілів. Нещодавно один із найбільших у країні автопрокатних операторів – компанія Avis Україна закупила у Німеччині 10 новеньких електрокарів Volkswagen ID.5, які вже сьогодні можна взяти напрокат. Якщо машина потрібна на тривалий термін (від року і більше), то в цьому випадку надається приватний лізинг.

Машини Volkswagen ID.5 прибули як у передньо-, так і в повнопривідному виконанні. Перші оснащені електродвигуном потужністю 204 к. с., а другі – 299-сильним. Їх живлять батареї ємністю 77 кВт. Запас ходу варіюється від 420 до 640 км. Витрата електроенергії – близько 18 кВт.год. на 100 км.

Електромобілі мають багату комплектацію – підігрів керма та сидінь, матричні світлодіодні фари, 12-дюймовий дисплей мультимедіа, камеру заднього виду, легкосплавні диски та ін. Усі автомобілі оснащені також перехідниками для заряджання на громадських станціях.

Взяти електрокар Volkswagen ID.5 напрокат або оформити у приватний лізинг можна у головному офісі компанії Avis Україна, що знаходиться в Києві, на вулиці Ямська, 72. Усі автомобілі надаються повністю зарядженими. До речі, на стоянці біля офісу є потужна зарядна станція Yasno на 22 кВт, з одночасним обслуговуванням двох автомобілів. Надалі парк прокатних електромобілів Avis Україна з’явиться також у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.