X

Скоро в Україні: смартфон HONOR 8Х у кольорі Phantom Blue

Бренд HONOR презентует в Украине модель HONOR 8Х в новом цвете Phantom Blue (призрачно-синий)

Модель HONOR 8X – флагманський смартфон бренду HONOR. Продажі моделі у лютому 2019 року перевищили 10 млн екземплярів у всьому світі. На ринку України HONOR 8X був вперше представлений у жовтні 2018 року у чорному та синьому, а наприкінці грудня – у червоному кольорі.

HONOR 8X Phantom Blue у корпусі примарно-синього відтінку підтримує тренд дизайну смартфонів із переливчастим кольоровим градієнтом. Основні характеристики моделі: процесор Kirin 710, накопичувач 64 ГБ, батарея 3750 мА*г, інтелектуальні функції фотозйомки, FullView дисплей із діагоналлю 6,5 дюймів, що займає 91% лицьової панелі. Пристрій підтримує NFC та забезпечує високу якість зйомки завдяки подвійній основній камері 20 МП та 2 МП й фронтальній камері 16 МП.

Модель HONOR 8X Phantom Blue з’явиться у продажу у мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT та «Цитрус» вже наступного тижня. У травні смартфон буде продаватися за акційною ціною 6499 грн.

Про бренд Honor

Honor – молодий бренд смартфонів у складі Huawei Group. Honor призначений спеціально для молоді з метою створення нових трендів в технологіях. Продукція Honor – це стиль, якість та сучасний дизайн для молодого покоління у всьому світі. У 2019 році бренд представив оновлену місію: «створити новий інтелектуальний світ, що належить молоді».

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт Honor за адресою або стежте за нами у соціальних мережах Facebook та Instagram.