X

4,6 л на 100 км представлений Nissan Note з гібридною установкою

У Японії дебютував оновлений хетчбек Nissan Note. Моделі підкоригували зовнішність, покращили комплектацію та оснастили економічною гібридною установкою.

Рестайлінговий Note отримав решітку радіатора у стилі Pathfinder, ламелі якої можуть бути пофарбовані в колір кузова або темно-сірий відтінок, модернізовані бампери і колісні диски з особливим дизайном. Фари та задні ліхтарі тепер світлодіодні навіть у стандартній комплектації.

У оснащення салону оновленого хетчбека увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з великим сенсорним екраном, клімат-контроль і безключовий доступ. Переробили центральну консоль та розширили список систем допомоги водієві.

Читайте також:
Новий Nissan Leaf буде піднятим кросовером (фото)

Nissan Note 2024 оснастили гібридною системою e-Power. Колеса обертає електродвигун потужністю 112 к.с., встановлений на передній осі, а 1,2-літровий бензиновий двигун на 82 к.с. виступає як старий генератор. Також є повнопривідна версія хетчбека. Вона оснащена 68-сильним електродвигуном на задній осі. Витрата палива – 4,6 літри на 100 км. Вартість моделі на ринку Японії починається від 2,3 мільйона єн (15 700 доларів).