X

Аграрії зможуть перевозити зерно на нових причепах українського виробництва

Завод спецтехніки “Техкомплект” розширив асортимент своїх великовантажних зерновозів сімейства AGRiLine. Вперше самоскидний кузов двобічного розвантаження (назад і праворуч) було встановлено на шасі двовісного причепа власного виробництва. Це стало можливим завдяки тісній кооперації з партнером – компанією «Техноторг». У результаті причіп моделі ТК-ПС-18 може перевозити до 12 т збіжжя, а корисний об’єм платформи становить 30 кубометрів. Повна маса новинки – 18 т.

У конструкції використана рама із високоміцної сталі Strenx 700 товщиною 4 мм. Осі встановлюються на пневмопідвісці, марки SAF. Шини – однокаткові, розмірності 385/55 R22.5. Застосовується гальмівна система Wabco з EBS/ABS. Відповідно до норм ЕСЕ причіп-зерновоз укомплектовано 24-вольтною електросистемою, брусами протипідкатного захисту та крилами з бризковиками.

Новий причіп оптимально підходить для роботи у складі вантажівки-зерновоза AGRiLine 20 на 12 т. У результаті автопоїзд може перевозити до 24 т зерна за загального об’єму двох кузовів 50 кубометрів. Зазначимо, що Завод спецтехніки «Техкомплект» розпочав виробництво великовантажних зерновозів сімейства AGRiLine, вантажопідйомністю 20 – 25 т та кузовами об’ємом 20 – 35 м куб., ще влітку минулого року. Тоді ж підприємство опанувало випуск і причіпної техніки для встановлення різних надбудов – від бортових платформ до цистерн.

Читайте також:
В Україні реалізовано новий проект із виробництва самоскидів-зерновозів