X

Автомобілі та спецтехніка на виставці АгроВесна та KyivBuild Ukraine 2020

В Киеве, с 18 по 20 февраля проходит ряд специализированных выставок, на которых, в частности, показаны интересные автомобили и спецтехника для фермерских хозяйств и строительных организаций

У Києві, на території МВЦ, з 18 по 20 лютого проходить Ювілейна, 10-та Міжнародна виставка «АгроВесна/Зернові технології 2020», а паралельно з нею – ще одна, присвячена будівельному сегменту – KyivBuild Ukraine 2020. Почнемо, звісно, з автомобілів.

Серед новинок передусім варто згадати розвізний автомобіль Renault Master, останню генерацію якого було презентовано на вітчизняному ринку зовсім нещодавно.

Машина не тільки відрізняється іншим дизайном екстер’єру і салону, але також може похвалитися розширеною лінійкою силових агрегатів-тепер тут з’явився найпотужніший, бітурбований 2,3-літровий агрегат потужністю 165 к. с.

На виставці «АгроВесна» Renault Master було показано з алюмінієвою бортовою платформою нової вітчизняної марки Budda. ВВідзначимо, що кузовні надбудови Budda – борт-тент, промтоварні та ізотермічні фургони, автовози – випускають на підприємстві «Автологістика термінал» під Києвом, вони сертифіковані компанією Renault.

На виставці в Києві також можна побачити і рестайлінговий кросовер Renault Koleos, про який ми також вже детально розповідали після недавньої презентації в Україні.

А стосовно спецтехніки, то в експозиції також можна побачити телескопічні навантажувачі відомої марки JCB. Хочеться згадати і доволі цікавий апарат – самохідний змішувач кормороздавач Siloking SelfLine Compact 1612-16.

Щодо вітчизняних виробників, то тут заслуговує на увагу компанія “Демі-Мікс Україна”, яка представила кормозмішувальну техніку у вигляді причепа до трактора.

Київський ваговий завод представив макети автомобільних вагових комплексів. На стенді підприємства “Елеваторпромсервіс” з Миколаєва можна побачити рухомий макет автомобілерозвантажувача для вивантаження зерна з великовантажних машин.