X

Для дорожнього будівництва закуплено новітні автокрани SANY

Український машинобудівний завод «Модус» нещодавно передав два сучасні 30-тонні автокрани SANY STC300 Т5 для однієї з найбільших дорожньо-будівельних компаній у нашій країні – ГК «Автострада». Це перша партія, а незабаром будуть поставлені автокрани більшої вантажопідйомності.

Модель STC300 Т5 є представником нещодавно оновленого сімейства автокранів SANY STC – на 25; 30; 55 та 80 т. Вони отримали стріли збільшеної довжини та більший вантажний момент. Активне використання високоміцних сталей дозволило знизити власну вагу.

Модернізації зазнали гідравлічні насоси, гідророзподільники та лебідки, що підвищило продуктивність, швидкість та точність виконання операцій. У цьому чимала заслуга й збільшених опорних контурів. Важливо, що також біло збільшено радіатори охолодження гідравлічної системи.

Було покращено ергономіку та комфорт робочого місця як водія, так і оператора. Кабіна кранівника зроблена підйомною, зі зсувними дверима. Управління краном відбувається за допомогою електрифікованих джойстиків та кольорових інформативних дисплеїв. Вперше на автокранах SANY з’явився режим ECO Mode для зниження витрати палива. Водій має оцінити й нову систему мультимедіа на базі ОС Android – з радіо, навігацією та камерою заднього виду.