X

Малотоннажник JAC перетворили на багатофункціональний автомобіль

Розвізні автомобілі JAC продовжують завойовувати вітчизняний ринок за допомогою нових виконань. Днями на Заводі спецтехніки “Техкомплект” на модель JAC N56DC з дворядною, 6-місною кабіною було встановлено кран-маніпулятор італійського виробництва. Машину виготовлено для клієнта дилера – компанії «Агсолко Україна».

Максимальний вантажний момент КМУ становить 4 тм, а вантажопідйомність сягає 995 кг за власної ваги крана-маніпулятора 575 кг. Шарнірна телескопічна стріла забезпечує максимальний виліт 6,4 м, за якого може підніматися вантаж масою до 595 кг. А унікальна система MPES прискорює процес висунення стріли.

КМУ встановлюється через надрамник, на який також кріпляться дві висувні гідроопори – аутригери. Управління винесено на два пульти з обох боків автомобіля. В даному випадку кран-маніпулятор встановлений між кабіною та бортовою платформою, хоча його також можна змонтувати на задньому звисі вантажівки.

Зазначимо, що шасі JAC N56DC розраховано на повну масу 5600 кг та вантажопідйомність 2880 кг. Тут встановлений турбодизель робочим об’ємом 2,74 л та потужністю 148 к. с. Максимальний крутний момент в 355 Нм досягається при 1800 – 2600 об/хв. Коробка передач – механічна 6-ступенева.

У базову комплектацію входять кондиціонер, борт-комп’ютер, електричні склопідйомники на чотирьох дверях, мультифункціональне кермо, а також автомагнітола з USB/MP3.