X

На AGRO Vinnytsia показали цікаву зерновозну техніку (відео)

C 7 по 9 сентября в Виннице проходила агропромышленная выставка AGRO Vinnytsia, на которой можно было увидеть интересную прицепную технику украинского производства

Одразу біля центрального входу виставки AGRO Vinnytsia, яка розмістилася на території аеропорту «Вінниця», відвідувачів зустрічав стенд сільгосптехніки John Greaves, виробленої компанією “Бердянські жниварки”.

В експозиції був представлений самоскидний напівпричіп-зерновоз з кузовом з алюмінію. На відміну від недавньої виставки “Агро-2021” у Києві, де була показана подібна модель на 37 м куб., тепер виробник продемонстрував ще більш місткий зерновоз — на 47 м куб. але і це не межа — в лінійці фірми є ще і 55-кубовий самоскидний напівпричіп з алюмінієвим або сталевим кузовом.

Відзначимо, що самоскидні зерновози John Greaves комплектуються посиленими осями SAF Intrax, пневматикою Wabco ABS/EBS, шинами Hankook, гідроциліндрами Binotto або Hyva.

Показаний на стенді напівпричіп-зерновоз був у зчепленні з сідельним тягачем MAN TGX 18.440, представленим у виконанні для важких умов експлуатації.

Також відзначимо стенд вінницької компанії “Беркут-Транс”, яка з 2020 року виробляє причіпну техніку для аграрного та будівельного сегментів. Компанія закуповує імпортні шасі і ставить на них раму і кузови власного виготовлення – місткістю від 22 до 60 кубометрів.

На виставці AGRO Vinnytsia було представлено дві моделі. Перша — це 47-кубовий зерновоз на шасі Janmil, а друга — універсальний самоскидний напівпричіп з 39-кубовим кузовом, встановленим на шасі Fliegl. На цих моделях застосовані гідроциліндри турецької марки Hidrosir.

На AGRO Vinnytsia приїхав і такий відомий виробник причіпної техніки, як компанія TAD із Хмельницької області. На її стенді експонувався самоскидний напівпричіп-зерновоз TAD.Agro-55.3, оснащений алюмінієвим кузовом корисним об’ємом 55 кубометрів. Власна маса напівпричепа становить загалом 6900 кг, а вантажопідйомність — 25 000 кг. Рама виготовляється з вітчизняної або імпортної сталі S690, S350 із високими параметрами пружності.

На рамну конструкцію надається гарантія три роки або 150 тис.км. Осі застосовуються 9-тонні, SAF Intrax. Гідравліка — Hyva. Важливо, що на напівпричепи-зерновози TAD поширюється державна програма компенсації в 25%.

Читайте також:
На выставке AGRO Vinnytsia презентовали эксклюзивный трактор