X

На вітчизняному ринку з’явилися цікаві пікапи у топовому виконанні

На українському ринку пікапів відбулося поповнення. У продажу з’явилася машина китайського виробника Beiqi Fotom Motor. Модель Tunland G7 відрізняється досить брутальним зовнішнім виглядом з масивною решіткою радіатора та великим фірмовим логотипом із чорного пластику. Машина пропонується із чотиридверною п’ятимісною кабіною. Вантажний відсік завдовжки 1520 мм та завширшки 1580 мм розрахований на перевезення до 980 кг.

Під капотом встановлений 2,0-літровий дизельний двигун, оснащений турбіною Borg Warner зі змінною геометрією. Двигун розвиває 163 л. с. та 390 Нм. У парі з ним працює автоматична 8-ступінчаста коробка ZF. Повнопривідна трансмісія, що підключається, має кілька режимів управління, включаючи автоматичний. Кліренс – 210 мм.

Foton Tunland G7 пропонується в Україні в топовій комплектації – Full Extra. Тут цифрова панель приладів з 7-дюймовим екраном, 10-дюймовий дисплей тачскрин мультимедіа, клімат-контроль, передні крісла з підігрівом, 18-дюймові легкосплавні диски. У оснащення крім чотирьох air bag, включаючи бічні та надувні занавіски, входять системи ABS, ESP, BAS, допомога при спуску, а також підйомі, система сканування сліпих зон та ін. Ціна такої версії – 34850 доларів.