X

На українському ринку з’явився цікавий всюдихід MAN TGS

Компанія Avanti Group – офіційний дилер MAN Truck & Bus Ukraine – поставила днями в Україну сідловий тягач у досить рідкісній для нашого ринку комплектації. Це повнопривідна модель MAN TGS 33.480 (6х6), що обладнана краном-маніпулятором Palfinger PK 23500. Машина буде задіяна для відновлення критичної інфраструктури.

Тягач укомплектований 480-сильним турбодизелем Євро 5, що розвиває максимальний крутний момент 2300 Нм. Роботизована коробка передач MAN TipMatic має посилене зчеплення. Водій може вибрати такі режими роботи: рух накатом для економії палива – Efficient Roll, їзду по пересіченій місцевості – Off-Road, а також функцію «розгойдування», що допомагає при пробуксовуванні коліс.

Високу прохідність забезпечує не тільки передній ведучий міст, що підключається, але й блоковані міжосьові та міжколісні диференціали, а також однокаткові шини – Michelin, розмірності 395/85 R20. На машині застосовується спальна кабіна типу TN.

Що ж до крана-маніпулятора Palfinger PK 23500, то він забезпечує максимальний вантажний момент 23 тм. Максимальна вантажопідйомність досягає 10000 кг, а виліт – 14,5 м. Для підвищення стійкості є чотири висувні гідравлічні опори – аутригери. Кут повороту КМУ – 400 град. Маса кранової установки складає 2782 кг.

Читайте також:
Всюдихідне шасі MAN TGM в Україні вперше оснастили автогідропідйомником Comet