X

Opel презентує нові моделі Combo, Vivaro та Movano

Популярні розвізні моделі Opel – Combo, Vivaro та Movano постали у новому поколінні. Зовні автомобілі легко розрізнити по оформленню передньої частини «Opel Vizor» – на кшталт останніх легкових моделей: фірмова емблема у вигляді блискавки, розташована на темній панелі, візуально поєднана з передовою світлодіодною оптикою.

У салоні з’явився сенсорний 10-дюймовий екран мультимедійної системи з бездротовими Apple CarPlay та Android Auto. Пропонується до 18 різних систем допомоги водієві ADAS, які підвищують активну безпеку.

Машини відрізняє також удосконалена електрична трансмісія, яка забезпечує найкращий у класі запас ходу (до 420 км). Модель Movano також планується випускати у версії на водневих паливних елементах. На українському ринку Combo, Vivaro та Movano пропонуватиметься також і з двигунами внутрішнього згоряння, що добре зарекомендували себе.

Всі моделі доступні з різним асортиментом кузовних виконань, з варіантами по довжині та місткістю вантажного відсіку. Докладніша інформація про машини з’явиться трохи пізніше.

Читайте також:
Stellantis презентував електрофургони з рекордним запасом ходу