X

Виробники дорожніх комбінованих машин знайшли гідну заміну вантажівкам МАЗ

Група компаній «Будшляхмаш» днями поставила замовнику нову модель комбінованої дорожньої машини (МДКЗ). Якщо раніше така техніка виготовлялася здебільшого на «мазівських» шасі, то тепер їм знайдено чудову альтернативу з Піднебесної. У даному випадку це модель JAC N200. І що цікаво, це не просто шасі, а машина із 14-кубовим самоскидним кузовом на 10,27 т, який був виготовлений силами українського підприємства.

Що ж до спеціалізованого обладнання дорожньої комбінованої машини, ті його також зробили на «Будшляхмаш». Це бункер для піскосоляної суміші місткістю 6 м куб., а також 8-кубова цистерна для води.

Ширину посипання можна варіювати в межах 3 – 12 м, так само як і щільність: від 0,04 до 0,4 кг на кв. Ширина смуги в режимі миття складає 10 м, а при поливі – 20,5 м. Крім того, МДКЗ оснащена снігоприбиральним відвалом шириною 3 м. Автомобіль укомплектований автономною маслостанцією.

Новий дорожній комбінований автомобіль на базі самоскида JAC N200 оснащений 6,7-літровим турбодизелем потужністю 271 к. с. та механічною 8-ступеневою коробкою передач. Важливо, що машина досить маневрена – радіус розвороту становить 7,7 м, і до того ж вона може долати підйоми крутістю до 30%.

Читайте також:
В Україні виготовили нову комбіновану дорожню машину