X

Українським аграріям презентували автомобілі марки JAC (відео)

На агропромышленной выставке AGRO Vinnytsia отечественным фермерами продемонстрировали в частности две коммерческие модели JAC Motors

На виставці AGRO Vinnytsia, яка проходила з 7 до 9 вересня на території аеропорту “Вінниця”, було представлено чимало легких комерційних автомобілів, зокрема і китайського виробництва. Про пікапи брендів BAW і Great Wall ми вже писали, а тепер хочеться розповісти про машини марки JAC Motors.

Почнемо з пікапа JAC T8, який експонувався в топовій комплектації Full Extra. Автомобіль з дворядною, 5-місною кабіною і вантажним відсіком (1520х120 мм) на 900 кг оснащений дволітровим турбодизелем (Євро-5) в 139 к.с. (320 Нм при 1600 – 2600 об/хв). Коробка передач — механічна, 6-ступенева. Максимальна швидкість становить 150 км/год.

Оснащення охоплює дві подушки безпеки, системи ABS, EBD і курсової стійкості — VDC, систему допомоги на старті на підйомі — HHC, а також гідравлічний гальмівний асистент — HBA. Крім того, машина укомплектована системою попередження про виїзд зі смуги руху – LDW і системою контролю тиску в шинах — TPMS.

Водій оцінить безключовий доступ і кнопку запуску двигуна, передній і задній парктронік, камеру заднього виду і камеру огляду на 360 град., цифровий відеореєстратор. Також є ксенонові фари, бічні підніжки, обігрів і електропривод складання дзеркал заднього виду.

В оснащення входять кондиціонер, багатофункціональне кермо, шкіряна оббивка сидінь, крісло водія з шістьма регулюваннями (ручними) і переднього пасажира – з чотирма регулюваннями, мультимедіа з USB, радіо і великим дисплеєм. Ціна JAC T8 в комплектації Full Extra стартує від 733 125 грн.

Друга модель від JAC на виставці AGRO Vinnytsia – це вантажівка безкапотного компонування, N35, розрахована на перевезення до 1900 кг. Машина має повну масу 3450 кг і монтажну довжину шасі 3175 мм. У рух автомобіль приводить дволітровий 130-сильний турбодизель із максимальним крутильним моментом 285 Нм при 2200 – 2600 об/хв, що працює в парі з механічною 6-ступеневою КП. Максимальна швидкість становить 150 км/год.

У базову комплектацію JAC N35 входять подушка безпеки для водія, ABS, ретардер (гірське гальмо), протитуманні фари і зумер заднього ходу. З комфорту відзначимо кондиціонер, круїз-контроль, електросклопідйомники, регульовану в двох площинах кермову колонку, радіо C MP-3.

Вантажівка пройшла адаптацію для українського ринку і оснащена паливним фільтром з підігрівом і сепаратором, обігрівачем салону Webasto, морозостійкими гумовими деталями, свічками розпалювання, додатковим утеплювачем підлоги, протимоскітними сітками і теплоізоляційним екраном на двигун, закритим акумуляторним відсіком і передпусковим рідинним підігрівачем Webasto. Ціна такого автомобіля стартує від 575 000 грн.

Читайте також:
Українським аграріям презентували недорогий позашляховик