X

У Києві з’явилися надшвидкі евакуатори (відео)

На киевских дорогах замечены эвакуаторы запатентованной конструкции Miles Eurolift, которая позволяет погрузить автомобиль в течение минуты

На столичних дорогах помічено евакуатори турецького виробництва Miles Eurolift. Запатентована система бічного завантаження дає змогу впоратися з автомобілем упродовж однієї хвилини. Відео проїзду двох надшвидких евакуаторів опублікував Київ Оперативний на своїй сторінці в Фейсбук. До речі, цей ролик потім розмістив на своєму каналі YouTube і сам виробник.

Читайте також:
Как Киевская администрация с нарушителями парковки борется

У цьому разі евакуатори моделі Miles 4011 Eurolift побудовано на шасі вантажівок IVECO EuroCargo. Принцип роботи нагадує вилковий навантажувач. Спецобладнання важить 4250 кг, тиск у гідросистемі – 150 бар. Довжина вилки – 2500 мм. Корисна вантажопідйомність – від 2500 до 3000 кг, так що диво-підйомник впорається з будь-яким позашляховиком, що порушив правила парковки. Виробник заявляє, що процес завантаження авто займає щонайбільше 60 секунд!

Відзначимо, що турецький виробник Miles A. Ş. був заснований у 1991 році, а в 1999-му освоїв виробництво евакуаторів запатентованої конструкції – з бічним завантаженням Eurolift. Сьогодні в структуру компанії входять три фірми: Miles Havacılık A. Ş., Miles Makine A. Ş. ve Miles Lift A. Ş.

Читайте також:
Итальянские эвакуаторы BOTTI пришли в Украину

Так, безпосередньо виробництвом евакуаторів Eurolift займається підрозділ Miles Makine A. Ş. А от фірма Miles Havacılık A. Ş спеціалізується вже на автоліфтах High Loader для доставки їжі на борт літака. А щодо філії Miles Lift A. Ş, то вона випускає вантажні ліфти, платформи-ножиці, гідравлічні рампи, задні вантажні платформи, автомобільні вантажні підйомники, ліфти для людей з обмеженими можливостями, для машин і для будівель.