X

У Кременчуці виготовили високопродуктивний автомобіль для комунальників

Кременчуцький завод комунальної техніки “Альфатекс” днями представив чергову новинку на тривісному шасі SHACMAN X3000. Це мулососний автомобіль підвищеної продуктивності АТ MВ-0802. Він оснащений цистерною ємністю 10 кубометрів, а також вакуумним насосом продуктивністю 740 м куб./год.

Максимальне розрядження, що забезпечує насос, становить 0,08 МПа. В результаті наповнити цистерну можна лише за 7 – 10 хвилин. Максимальна глибина всмоктування – 6 м, а при використанні насадки-мундштука цей показник збільшується до 14 м. Розвантаження цистерни відбувається самопливом – зі швидкістю 35 м куб./год.

Що ж до шасі SHACMAN X3000 колісної формули 6х4, то воно укомплектоване комфортабельною двомісною кабіною зі спальним відсіком. Автомобіль обладнаний 430-сильним турбодизелем Weichai потужністю 430 к. с. та механічною 12-ступеневою коробкою передач Fast Gear. В оснащення входять крісло водія на пневмопідвісці, електросклопідйомники, дзеркала з електрообігрівом, регульована в двох площинах рульова колонка, а також світлодіодні ходові вогні.