X

В Україні збудували автомобіль з фішкою всередині

Для відновлення тепломереж у Хмельницькій області на днях було поставлено бригадну аварійну майстерню, виготовлену Заводом спецтехніки «Техкомплект». В основі машини покладено шасі середньотоннажника Isuzu NPR 75.

На шасі встановлено кузов-фургон, який має оптимальне для ремонтних майстерень планування. Його конструкція – це фішка “Техкомплект”. Надбудова поділена на два відсіки. Перший – пасажирський, оснащений шістьма зручними кріслами із триточковими пасками безпеки.

Внутрішня обшивка виконана з алюкомпозитних панелей, які для кращого затишку отримали малюнок «під дерево». В комплектацію входить автономний обігрівач Webasto, вентиляційний люк у стелі та переговорний пристрій із кабіною водія. До речі, в кабіні є ще два пасажирські місця.

Другий відсік – технологічний, розташований у кормі та призначений для перевезення різного обладнання та спецінструменту. Сюди ведуть широкі двостулкові двері, а для зручності посадки-висадки є висувна драбина і поручень.

Заслуговують на увагу відсіки праворуч і ліворуч по борту, з доступом зовні: з ролетними дверима – для газового та кисневого балонів, і з підйомними кришками – для генератора та мотопомпи.

Шасі Isuzu NPR 75 з колісною базою 3815 мм має вантажопідйомність 4665 кг та розраховане на повну масу 7500 кг. Двигун – 5,2-літровий турбодизель 155 к. с. працює в парі з механічною 6-ступеневою коробкою передач.