X

Аварійна газова служба Київської області отримала нові автомобілі

Завод спецтехніки «Техкомплект» днями передав газовикам Київської області три аварійно-ремонтні майстерні ТК-РВ-АРМ на базі Peugeot Boxer. Нові машини будуть використовуватися для відновлення критичної інфраструктури, яка сильно постраждала від російських обстрілів. Поставка автомобілів реалізована спільно з офіційним імпортером «Пежо Сітроен Україна» та компанією «ВіДі Авеню», офіційним дилером Peugeot в Україні.

В основу аварійно-ремонтних майстерень ТК-РВ-АРМ покладено вантажні фургони Peugeot Boxer, модернізовані фахівцями підприємства «Техкомплект». На машинах з’явився другий ряд сидінь з індивідуальними пасками безпеки, що дозволяє перевозити ремонтну бригаду із шести осіб, включаючи водія. Пасажирський відсік отримав додаткове скління праворуч і ліворуч по борту, а також перегородку, що відокремлює його від вантажного відсіку в кормі.

Зазначимо, що в Україні фургони Peugeot Boxer пропонуються з трьома варіантами колісної бази, включаючи версію з подовженим заднім звісом, а також трьома виконаннями по висоті даху. Вантажопідйомність машин варіюється від 1500 до 1835 кг, а обсяг вантажного відсіку – від 8 до 17 кубометрів. Машини оснащуються 2,2-літровим турбодизелем в 165 к. с. та витрачають у змішаному циклі від 6,2 до 6,4 л палива на 100 км. Максимальна швидкість – 156 – 160 км/год.

Читайте також:
Аварійно-ремонтні майстерні на шасі IVECO Daily надходять до регіонів