X

Автобус ЛАЗ із гармошкою розвалився просто на маршруті (відео)

Это чрезвычайное происшествие произошло поздно вечером 5 февраля возле метро «Лісова» в Киеве – автобус-гармошка Киевпасстранса разломился просто на ходу.

Близько 11 вечора 5 лютого біля метро “Лісова” в Києві сталося резонансна ДТП з автобусом-гармошкою ЛАЗ A292D1. Машина під номером 4299 з парку Київпастрансу розвалилася прямо по ходу їзди на 33-му маршруті. Про це повідомляє Інформатор.

На щастя, пасажири не постраждали. А ось в автобуса вирвало механізм зчленування, який упав просто на асфальт. Добре ще, що не відірвало увесь причеп – автобус вчасно зупинився. Це сталася не на рівному місці, а після проїзду лежачого поліцейського.

Цей ЛАЗ A292D1 уже наїздив не одну сотню тисяч кілометрів. Автобус з’явився в автопарку Київпастрансу разом із чотирма такими ж гармошками восени 2007 року. Всі вони працювали на 33-му маршруті. Нещодавно один автобус було виведено з експлуатації – очевидно, через поганий технічний стан. А тепер, як бачимо, настала черга ще одного. По бідолаху приїхав повнопривідний КрАЗ і відбуксирував “старенького” в автопарк.

Читайте також:
В Киеве у маршрутки на ходу отвалились колеса (фото)

Висновок тут один. Автобуси Київпастрансу, які розсипаються просто на ходу, слід негайно замінити на нові машини. І тоді за здоров’я пасажирів можна не хвилюватися.

Читайте також:
Николаевский аэропорт удивил автобусом за $6000 (видео)