X

«АвтоКрАЗ» зробив великий ривок до підвищення якості

ПАО «АвтоКрАЗ» получил сертификат системы менеджмента качества для автопроизводства, согласно ISO/TS 16949:2009 «Системы менеджмента качества.

Міжнародний німецький сертифікаційний орган DEKRA на початку листопада видав ПАТ «АвтоКрАЗ» сертифікат системи менеджменту якості для автовиробництва, згідно з ISO/TS 16949:2009. Нова система менеджменту дасть змогу поліпшити якість, запобігти дефектам і зменшити втрати в ланцюжках поставок. Цьому передувала масштабна робота всіх підрозділів автозаводу. Крім того, було проведено дві міжнародні аудиторські перевірки в червні та вересні 2016 року.

Нагадаємо, що ще в 2004 році система менеджменту якості кременчуцького підприємства отримала сертифікат на відповідність вимогам ISO 9001. Однак на заводі не зупинилися на досягнутому. В результаті ПАТ «АвтоКрАЗ» отримав сертифікат відповідності ISO/TS 16949:2009, який сьогодні мають провідні світові автовиробники.

Наявність сертифіката можна перевірити за його номером на сайті Міжнародної групи автомобільної промисловості IATF.

ПАТ «АвтоКрАЗ» отримав сертифікат системи менеджменту якості для автовиробництва, згідно з ISO/TS 16949:2009 «Системи менеджменту якості».