X

Більше мільйона вантажівок та автобусів було підключено до цифрової платформи Daimler Truck

Концерн Daimler Truck зміг підключити вже більше одного мільйона вантажівок та автобусів до глобальної цифрової платформи. Це стало основою для використання нових цифрових продуктів, які покращують час безвідмовної роботи, безпеку та продуктивність автопарку своїх клієнтів та дозволяють перейти до більш екологічного транспорту.

Програми пропонуються через Mercedes-Benz Trucks Uptime, Fleetboard або OmniPlus у Європі, Truckconnect в Азії та фірмові рішення Detroit Connect у Північній Америці. Ці продукти скорочують необхідність відвідування сервісних центрів за рахунок віддаленої діагностики та постійного оновлення. Це економить час та гроші клієнтів.

Два приклади: незаплановані відвідування автосервісу скоротилися більш ніж наполовину, завдяки ранньому виявленню несправностей для клієнтів Mercedes-Benz Trucks Uptime у Європі. А в США компанія Daimler Truck North America лише торік виконала понад 500 000 віддалених оновлень, тим самим скоротивши потребу клієнтів у відвідинах СТО.

Інтегрована платформа підключення Daimler Truck дозволяє клієнтам підключатися до своєї логістичної екосистеми, легко отримуючи дані та аналітику безпосередньо зі своїх автомобілів у режимі реального часу без необхідності встановлення додаткового обладнання.

Цифрові продукти Daimler Truck також мають важливу роль у переході на автомобілі з нульовим рівнем викидів. Сьогодні Daimler Truck пропонує електронні послуги для вантажівок з акумуляторним живленням, такі як прогнозування запасу ходу, моніторинг стану акумулятора, попереднє кондиціювання та ефективне керування зарядкою. У майбутньому можливість підключення також відіграватиме ключову роль в автономному керуванні завдяки рішенням для віддаленої підтримки та систематичного моніторингу автономних вантажівок на дорозі.