X

Що являють собою субкомпактні сміттєвози на українських дорогах

Для вивезення сміття у Києві використовуються не тільки великовантажні автомобілі, а й субкомпактний транспорт. Тому приклад – ось ця триколісна машина Zonggshen J7, що працює у «Київкомунсервісі».

Це один із найбільш вантажопідйомних китайських трициклів, які пропонуються на українському ринку. Він розрахований на перевезення до 1000 кг, а сам важить 650 кг. Габаритна довжина складає 3860 мм, ширина – 1420 мм та висота – 1850 мм.

Модель оснащена спеціальним кузовом-контейнером з відкидними кришками, встановленим на самоскидну бортову платформу довжиною 2200 мм і шириною 1400 мм. Одна з відмінних рис Zonggshen J7 – наявність комфортабельної двомісної кабіни з автомобільним кермом. У холодну пору року водій оцінить ефективну пічку.

У рух трицикл наводить одноциліндровий чотиритактний бензиновий двигун рідинного охололдження, робочим об’ємом 250 см куб. та потужністю 15,5 л. с. Коробка передач – 5-ступенева, причому з пониженим рядом. Середня витрата палива – близько 3 л на 100 км. Застосовується 20-літровий паливний бак. Для керування Zonggshen J7 необхідне посвідчення водія категорії «В1».