X

Візьми на тест на NewCarsFest Автомобіль року 2017 – Renault Megane

Победитель Всеукраинской акции «Автомобиль года в Украине 2017» Renault Megane будет доступен для тест-драйва на фестивале New Cars Fest 2017, который пройдет в Киеве 17 – 18 июня на ВДНХ.

На фестивалі нових автомобілів New Cars Fest 2017, який відбудеться в Києві з 17 до 18 червня на ВДНГ, можна буде побачити понад сотню цікавих машин. На багатьох з них буде можливість проїхатися безпосередньо за кермом. І одним з найбажаніших авто стане переможець Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2017» Renault Megane четвертого покоління. Записатися на тест-драйв можна або на сайті фестивалі, або безпосередньо на місці його проведення – в «Експоцентр України» (ВДНГ).

Renault Megane завдяки оригінальним за формою фарам одразу виділяється з натовпу – ці «очі навпроти» сподпбаються багатьом. Не менш красива і задня світлотехніка. Машина отримала повністю новий за дизайном кузов, стала більшою за попередника в розмірах. Розширена колія робить її стійкішою на дорозі, а подовжена колісна база – збільшує простір для задніх пасажирів.

Renault Megane – Автомобіль року в Україні 2017

Кожен, хто сяде за кермо «Автомобіля року», обов’язково оцінить систему Multi-Sense, яка налаштовує двигун і підсилювач керма в одному з п’яти обраних режимів руху – нейтральному, економічному, комфортному, спортивному і індивідуальному. В економічному режимі витрата пального зі 110-сильним турбодизелем машина витрачає в місті лише 4,5 л пального. Можна також встановити і бензинові двигуни: атмосферний 1,6 л в 115 к.с. або турбовані – 1,2 л у 130 к.с. або 1,6 л у 205 к.с.

Renault Megane – Автомобіль року в Україні 2017

Можна обрати і різні коробки передач. Крім механічних, 5- або 6-ступінчастих, доступна інноваційна роботизована, з двома зчепленнями, яка відрізняється в керуванні і дає змогу економити на пальному.
Тому всі, хто хоче відчути на собі ці «очі навпроти», а саме «Автомобіль року в Україні 2017» Renault Megane просимо приходити на фестиваль нових автомобілів
New Cars Fest 2017, який відбудеться 17 – 18 червня на ВДНГ.

Renault Megane – Автомобіль року в Україні 2017